“Pre inkarnacije, Duša je Zvuk. “ – Hazarat Inayat Khan

“Sve mi se dopalo, prosto svaki zvuk ima svoju primenu, ali najviše od svega način na koji moj zvukoterapeut radi terapije i njen odnos prema klijentu. Suzana ostavlja utisak da zna šta radi i to radi sa puno vere i ljubavi. Ima divan pristup i prosto zrači enerrgijom koja oslobađa i dovodi u stanje opuštenosti i prepuštenosti zvuku i vibraciji.”
Dona

“Zvukoterapija mi je mnogo pomogla u balansu energija i rešavanju zdravstvenih problema. Problematični rezultati oboljenja koje imam su poboljšani, bez medikamenata, i odložena operacija kukova. Obožavam zvukove instrumenata, naročito tibetanskih činija kao i efekat koji njihove vibracije proizvode u mom telu, a koje Suzana izvodi diskretno, pažljivo i efektno.”
Gordana

“Mnoge terapije mi nisu pomogle kao zvukoterapija. Nakon tri terapije osećam poboljšanje, pokretljivost mi je mnogo veća, a bolovi koje sam imao polako nestaju.Suzana uliva nadu u dobar ishod terapije što još više relaksira. Najviše mi se dopao odnos terapeuta i vibracije koje proizvodi bubanj.”
Dragan

“Veoma prijatno, opuštajuće i uspavljujuće sa pozitivnom energijom i puno ljubavi. Ono što mi se pored osećaja najviše dopalo je način primene instrumenata i vibracija, a najvrednije iz terapije zvukom je krajnje pozitivan rezultat i potpuni nestanak bolova. Svemu tome najviše doprinosi pristup i rad zvukoterapeuta, smiren i pozitivan, oseća se velika ljubav prema zvukoterapiji i klijentu. ”
Danica

“Zbog bolova u leđima i dugogodišnjeg bola u levom ramenu, rado sam prihvatila ovaj vid terapije – lečenja zvukom i potpuno sam oduševljena jer su bolovi nestali vrlo brzo, a energiju i harmoniju oseća celo telo. Jako je prijatno iskustvo, opuštajuće do faze sna i regenerativno. Suzana je apsolutno profesionalna i predana, sve mi mnogo prija i radujem se svakoj seansi. ”
Marina

“Delovalo mi je kao nešto vrlo interesantno i vrlo logično. Stare civilizacije su koristile zvuk u isceliteljske svrhe pa što ne bismo i mi? Prvi utisak posle svake zvukoterapije je opuštenost, a odmah zatim višak energije. Suzana izvodi terapije sa puno predanosti i pažnje, oseća se posvećenost i velika ljubav prema onome što radi. Činjenica je da terapija ne deluje jednokratno već da ima produženi efekat i da dovodi čitav organizam i telo u balans. Toplo preporučujem svakom jer verujem u delotvornost zvukoterapije. ”
Jasmina

“Oduševljava me smirenost terapeuta, njen glas, svaka reč, energija. Dodiri instrumenata i vibracije su potpuno prijatno i jedinstveno iskustvo. Naročito su divni i opuštajući zvukovi tibetanskih činija. Stvarno sam oduševljena. Takav osećaj do sada nisam doživela, nirvana, opuštenost potpuna. Nestalo je mnogo bolova koje sam imala, ali najpozitivniji ishod je na psihološkom nivou.”
Tijana